Urban jazzy apero op 30 juni

De vooruitzichten voor 30 juni zijn goed. Een zeebries, stralend zonnetje en opzwepende muziekgolven. Ideaal voor een nieuwe Urban Apéro. Vanaf 11.00u kan je terecht aan de bekende locatie. Om 11.30u begint Black Flower aan memorabel muziekuurtje.

Logo Black Flower

Wat je van Black flower kan verwachten, plukten we uit hun bio:
Black Flower is uniek in die zin dat het buiten de lijntjes kleurt. Het is Ethiopische jazz, maar te-gelijkertijd ook zoveel meer. Soulfull music met een excentriek en psychedelisch kantje zouden we kunnen zeggen. Op het ene moment neemt Black Flower je mee op een mentale reis hoog in de lucht, om je daarna genadeloos in een poel met modder te doen ploffen. Doorspekt met invloeden van muzikanten zoals Mulatu Astatke, Getatchew Mekurya, Fela Kuti, zweeft de groep over de grenzen van de jazz, blues, ethiopique en afro heen.”
Nadien nemen DJ Lotto en Hafid over.
Bovendien is op 30 juni de installatie van pop-up resto Grand Canal compleet. Zo kan je al meteen eens proeven van de unieke sfeer voor de komende maanden.  Het  restaurant zelf zal niet open zijn, maar Grand Canal zorgt wel heel de dag dat  er Street Food is voor de hongerige aperogangers.